• AGCO Fendt
 • Aixtron AG, Herzogenrath
  Clean room
 • RWTH Aken, Klinikum
  Verwarming van de helicopter platform
 • Kronenberg, Haan
  Concept ontwerp voor Productieplaatsen
 • Mercedes AMG, Brixworth
  Motor proef opstellingen

UW ADVISEUR

Dipl.-Ing. Normen Seifert
Dipl.-Ing. Normen Seifert
Installatiebouw
+49 241 9560-304 Mail
+49 170 7656 908
+49 241 9560-337

TECHNISCHE UITRUSTING VAN GEBOUWEN DOOR SPECIALISTEN

MAHR is sinds meer dan 170 jaar een familiebedrijf die weet, dat vertrouwen de basis is voor een goede en langdurige samenwerking. In geheel Duitsland, in de aangrenzende gebieden in België en Nederland en zelfs buiten de grenzen van Europa, wordt vandaag de dag om onze expertise gevraagd.

Daarom begeleiden wij u en uw project vanaf de eerste bespreking en de ontwerpplannen tot de uiteindelijke implementatie. We maken gebruik van onze jarenlange ervaring en knowhow in de technische uitrusting van gebouwen (TGA) en industriële installaties, exact de individuele oplossingen uit te werken die recht doen aan de eisen en behoeften van uw project. Want wij zijn meer dan alleen een uitvoerend bedrijf.

Onze eigen in-house productieafdeling stelt ons in staat
om onconventionele oplossingen snel en flexibel te kunnen uitvoeren.

Wij zorgen voor de juiste verwarming en koeling in het gebouw en ook bij de productie zijn specialisten in ventilatietechniek en ook in het ontwerpen en installeren van sanitaire techniek. Onze installaties, die we aan uw eisen hebben aangepast voorzien we natuurlijk van de ideale gebouwautomatisering, alsmede besturings- en regelinstallaties die permanent voor optimale omstandigheden zorgen. Planning, uitvoering en aanpassing, alles één leverancier.

Neem gerust contact met ons op!