• Kerk sint Huberts in Grosselfingen
    MAHRCALOR® kerkverwarming van 2010
  • Onze service monteurs – Het volledige jaar in kerken werkzaam
  • St. Peter en Paul kerk in Hochheim
    En MAHR Service voertuig tijdens het jaarlijks onderhoud
  • St. Johann te Denking
    MAHR Kerkverwarming van 1978- duurzaam door hoge kwaliteit en goed onderhoud

ONDERHOUD EN SERVICE VAN KERKVERWARMINGSINSTALLTIES DOOR ONZE ERVAREN MEDEWERKERS

Onze uitgebreide en betrouwbare service completeert het MAHR-aanbod wat zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid: montage, installatie, onderhoud en reparatie, allemaal door dezelfde ervaren en bekwame partij.

Vooral in het koude seizoen is snelle hulp in het geval van een storing bij verwarmingssystemen onvermijdelijk. Maar ook bij hogere buitentemperaturen is een snelle reactie voor de handhaving van het binnenmilieu vereist. En waar exact gedefinieerd temperaturen en een exact gedefinieerde luchtvochtigheid voor het behoud van de componenten van waardevolle geëxposeerde voorwerpen en bouwmaterialen nodig zijn, vormen wij uw betrouwbare servicepartner.

Service ist ein wesentliches Qualitätsmerkmal unserer Arbeit.

De MAHR storingsdienst voor noodgevallen is dagelijks van 7 t/m 22 uur telefonisch bereikbaar. Onze installatievoertuigen zijn goed toegerust om storingen in uw kerkverwarming zo mogelijk direct ter plekke te kunnen oplossen.

Bovendien maakt onze nieuwste MAHR regeltechniek ook onelinerdiagnoses mogelijk: Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, kunnen daardoor nog gerichter en sneller worden voorbereid en uitgevoerd.